Wonder?Woman

Karácsonyi őrület egy divatüzlet szemszögéből

A legutóbbi bejegyzésemet egy utazás ihlette, és úgy tűnik ez most sem lesz másképp. Lassan nekilátok a csomagolásnak, hogy a karácsonyt megelőző napokban még egy utolsó izgalmas, ugyanakkor nagy odafigyelést igénylő kötelességemnek tegyek eleget. Az úticél újra Milánó, a feladat pedig a következő évi őszi-téli kollekció kiválasztása. Sokaknak korainak tűnhet, bizony ennyi idő szükségeltetik ahhoz,… Tovább »

Egy 3 dimenziós berendezés, ami forradalmasíthatja a divatszakmát!

Már több alkalommal terveztem írni a 3D szkennelés izgalmas világáról a divatban itt a blogon, de mivel egy olyan újdonságról van szó, ami itthon tényleg csak kevesek számára ismert, szerettem volna közérthető módon megfogalmazni, és néhány képpel illusztrálni nektek. Többen emlékezhettek még, hogy a nyári gyakorlatomat tavaly Kovács Erikánál töltöttem, aki a KE Fashion márka… Tovább »

HMJN? 5.rész-Irány a fodrász!

Annyiféle hajam volt már, hogy néha inkább azon kell törnöm a fejem, vajon van-e olyan hajszín és fazon amit még nem próbáltam ki. Mindig vágyakozva nézem a derékig érő, fényes festetlen hajakat, de tisztában vagyok vele, hogy nekem ilyen sosem lesz. Egyrészt nincs hozzá türelmem, hogy kivárjam, amíg le/megnő, másrészt pedig imádok vele kísérletezni. Egy… Tovább »

Beleszerettem az őszbe!-Többfunkciós ruhatár nem csak kismamáknak

Tegnap vettem egy farmert. Ez önmagában nem lenne nagy sztori, szükség van előzményekre is. Az előzmény annyi, hogy 5 héttel a szülés után úgy döntöttem ideje kimozdulni, ha meg már kimozdulok, akkor megszabadulok az elmúlt pár hét megannyi ruhadarabjától, amitől szinte már mind hányingerem van, dehát istenkém mégiscsak a négy fal között tengetem a napjaim,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!