Wonder?Woman

A legújabb trend: Love story-fotózás házasoknak!

Az elmúlt egy hónapom – ahogy azt talán egészen pontosan nyomon is követhettétek – a záróvizsgák bűvöletében telt. Megfogadtam, hogy ha mindennek vége, szakítok némi időt a pihenésre, és persze a blogra is, aminek kapcsán mindez idő alatt rengeteg ötlet halmozódott fel.  Mindehhez hűen ma, a szabadnapomon egy gyönyörű virágoskertből írok, a füvön fekve, körülöttem… Tovább »

Napfény, lánybúcsú, szabadtéri programok

Ilyenkor tavasszal, ahogy beköszönt az igazi napsütéses idő, langyos széllel és rügyező fákkal, szinte semmi más nem jár a fejemben, csak, hogy minél több időt tölthessek a szabad levegőn. Sajnos legutóbb saját házi praktikáim áldozata lettem, és egy rosszul sikerült pedikűrözés után, majd egy hétig csak bicegve tudtam járni. Ennek következményeként kimaradt másfél hét edzés,… Tovább »

Romantikus program gyerek(kel)/mellett-Tényleg kivitelezhetetlen?

  Namármost. A blog, amit írok, szándékosan nem kismamablog. Annak ellenére, hogy kismama vagyok és a napjaim 80%-át a gyönyörű, pici, imádnivaló kisManóm teszi ki, akit legszívesebben egész álló nap csak puszilgatnék. Annak ellenére, hogy sokszor órákig trécselek a barátnőimmel a gyereknevelésről, szoptatásról, hozzátáplálásról és mindenféle olyan dologról, ami hozzátartozik egy babás család életéhez. Ennek… Tovább »

HMJN?8. rész- Az utolsó huszonéves születésnap

A húszas éveim elején állandóan azon fáradoztam, hogy 1-2 évet letagadjak. Szinte pánikba estem, amikor arra gondoltam, hogy majd 26 éves leszek, és ezáltal már közelebb a harminchoz, mint a húszhoz. Aztán 26 lettem és már egyáltalán nem érdekelt az egész, sőt szinte vártam, hogy majd betöltsem a harmincat és ha létezett volna egy szerkezet,… Tovább »

Beleszerettem az őszbe!-Többfunkciós ruhatár nem csak kismamáknak

Tegnap vettem egy farmert. Ez önmagában nem lenne nagy sztori, szükség van előzményekre is. Az előzmény annyi, hogy 5 héttel a szülés után úgy döntöttem ideje kimozdulni, ha meg már kimozdulok, akkor megszabadulok az elmúlt pár hét megannyi ruhadarabjától, amitől szinte már mind hányingerem van, dehát istenkém mégiscsak a négy fal között tengetem a napjaim,… Tovább »

Hogyan maradjak JóNő?

Komoly téma után következzen egy csajosabb poszt, főleg csajoknak, de persze ugyanúgy érdekes lehet a férfiak nézőpontja is. Egy nő élete során többször kerül olyan szituációba, amikor nem a kinézete az elsődleges és az összes olyan dolog, ami addig lényeges volt, most huszadrangú apróságnak tűnik. Így szülés előtt egy-két héttel már – vizuális típus lévén… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!