Wonder?Woman

Karácsonyi őrület egy divatüzlet szemszögéből

A legutóbbi bejegyzésemet egy utazás ihlette, és úgy tűnik ez most sem lesz másképp. Lassan nekilátok a csomagolásnak, hogy a karácsonyt megelőző napokban még egy utolsó izgalmas, ugyanakkor nagy odafigyelést igénylő kötelességemnek tegyek eleget. Az úticél újra Milánó, a feladat pedig a következő évi őszi-téli kollekció kiválasztása. Sokaknak korainak tűnhet, bizony ennyi idő szükségeltetik ahhoz,… Tovább »

Sokoldalú hajformázó az egészségesen fénylő tincsekért

Két évvel ezelőtt, ha valaki azt mondja nekem, hogy valaha hajápolási tanácsot fognak tőlem kérni, biztosan csodálkozó szemekkel néztem volna rá. A blogon a legtöbb levelet kismamáktól kapom, akik szeretnék felpezsdíteni a régóta elhanyagolt ruhatárukat, de legalább ennyi kérdés irányul arra, hogy mivel formázom, illetve festem a hajam. Következzék hát egy ízig-vérig csajos poszt a… Tovább »

Szülés után 9 hónappal- Búcsú a pluszkilóktól…

Eltelt újabb két hónap a legutóbbi hasonló bejegyzésem óta, amikor is értékeltem a kezdeti időszakot, amit azzal töltöttem, hogy feltápászkodva a kanapéról, félretéve a bonbonos dobozt és az általuk megszokott nagyon kényelmes életmódot, megpróbáljam visszaszerezni a némileg megtépázott önbizalmamat, és felvenni a kesztyűt a terhesség és a szoptatás okozta pluszkilókkal. Ez pedig nem mást jelentett,… Tovább »

Izgalmas stílusváltás a nyárra

Szeretem a szokatlan feladatokat, az új kihívásokat. Ma egy női magazin pályázatára küldtem próbacikket, a megadott téma pedig négy nyári trend volt, ezt leszámítva csak arra kellett figyelnem, hogy nagyjából 2000 karakteren belül maradjak – ez nem volt egyszerű . 🙂 Öltözködési tippekből, hajfestési technikákból, ötletekből a sminkek – és kiegészítők terén sosem elég. Összegyűjtöttük… Tovább »

Alakformálás és diéta szoptatás alatt – Az első két hónap eredménye

Ezen a héten volt két hónapja, hogy elindítottam “JóNő Projectemet”, és fél év kihagyás után újra ellátogattam az edzőterembe. A terhesség alatt végig jártam edzeni, olyan mozgásformákat választva, melyek nem jelentenek veszélyt születendő babámra, és számomra sem megterhelőek, de segítenek, hogy feltápászkodjak a kanapéról és, hogy az elfogyasztott édesség-mennyiség ne rögtön pluszkilókban mutatkozzon meg. Ha… Tovább »

HMJN?11. – 10 tipp egy tökéletes kényeztetős estéhez

Hozzám hasonlóan biztos sokan éreztétek már néha úgy, hogy kiszakadva a mindennapokból, a hétfőtől péntekig tartó, olykor egymásra kísértetiesen hasonlító délelőttök és délutánok váltakozásából, milyen jó is lenne egy hétvégére vagy talán még hosszabb időre kicsit megfeledkezni a problémákról, és kikapcsolódni, feltöltődni, elutazni valahova. Már több alkalommal, mikor valakivel arról beszélgettem, hogy mennyire várom a… Tovább »

Az “Álomnő” te magad vagy!

Teljesen véletlenül találtam ezt a képet, de nagyon örültem neki, mert tökéletesen megtestesíti mindazt, ami a blogom lényege. Mert ha jobban belegondolunk ki is tekinthető “álomnő”-nek? Az, aki minden szabadidejét azzal tölti, hogy az alakját, a sminkjét, a haját tökéletessé formálja, de ez a munka olyannyira felemészti minden energiáját, hogy észre sem veszi a körülötte… Tovább »

HMJN? 10. rész – Reklámforgatástól a pelenkacseréig

Az utóbbi napokban kicsit eltűntem. Ennek az az oka, hogy egy némileg túlvállaltam magam, szuperanyu álarcát magamra öltve azt képzeltem, hogy a baba mellett is minden új és régi tervem ugyanúgy tudom kivitelezni mint azt régen tettem volna. Ennek pedig egy kellemetlen mandulagyulladás lett a vége, így mára hű társam a citromos zöld teám, amit… Tovább »

HMJN?9.-Ricinusolaj pro és kontra

Nagyjából két héttel ezelőtt próbáltam ki először a női kencefice blogok, magazinok és nagyanyáink régóta jól bevált csodaszerét, a ricinusolajat. Mint, ahogy arról beszámoltam, sajnos nem a puszta kíváncsiság vezérelt, hanem komoly szükségem volt egy olyan termékre, ami helyrehozhatja a 3D szempillaragasztó okozta kárt. Előzmények: http://wonderwoman.cafeblog.hu/2014/02/12/hogyan-maradjak-jono-szepsegapolasra-fel-6-resz/ Az a típus vagyok, akitől a rendszeresség viszonylag távol… Tovább »

HMJN? – Szépségápolásra fel! 6.rész

Van egy rossz tulajdonságom. Több is van persze, de most épp ez az, amin elgondolkodtam. Ha valamit kitalálok, hogy szeretnék, legyen az egy ruha, egy rúzs, edzésre menni, megírni egy bejegyzést, bejelentkezni a kozmetikushoz, takarítani, megnézni egy filmet azt mindig azonnal akarom, később már annyira nem villanyoz fel, mint amikor kitalálom. Ha megkívánom például a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!