Wonder?Woman

Három nőies szett, hosszú hétvégére

Régi vágyam volt egy külföldi utazással egybekötött divatposzt megírása, de eddig nem alakult úgy, hogy a feltételek is adottak lettek volna hozzá. Bár imádom Budapest belvárosát, de néha nem árt a változatosság, így a svájci családlátogatás alkalmával el is készült az első ilyen anyag. Húgomék már több mint egy éve költöztek ki a festői szépségű… Tovább »

Szülés után 9 hónappal- Búcsú a pluszkilóktól…

Eltelt újabb két hónap a legutóbbi hasonló bejegyzésem óta, amikor is értékeltem a kezdeti időszakot, amit azzal töltöttem, hogy feltápászkodva a kanapéról, félretéve a bonbonos dobozt és az általuk megszokott nagyon kényelmes életmódot, megpróbáljam visszaszerezni a némileg megtépázott önbizalmamat, és felvenni a kesztyűt a terhesség és a szoptatás okozta pluszkilókkal. Ez pedig nem mást jelentett,… Tovább »

Izgalmas stílusváltás a nyárra

Szeretem a szokatlan feladatokat, az új kihívásokat. Ma egy női magazin pályázatára küldtem próbacikket, a megadott téma pedig négy nyári trend volt, ezt leszámítva csak arra kellett figyelnem, hogy nagyjából 2000 karakteren belül maradjak – ez nem volt egyszerű . 🙂 Öltözködési tippekből, hajfestési technikákból, ötletekből a sminkek – és kiegészítők terén sosem elég. Összegyűjtöttük… Tovább »

Egy falat Vietnám

Észrevétlenül is minden második nap azon kapom magam, hogy próbálok ötletelni, vajon mit főzzek, ami egészséges, ötletes, rövid idő alatt kész és legfőképpen sok, hogy elég legyen még két napig, amikor is ugyanezen töprengek majd. Szeretek változatos ételeket készíteni, emellett pedig próbálom úgy alakítani a menüt, hogy csak azért mert én igyekszem pár kilótól megszabadulni,… Tovább »

Amikor minden törik, szakad vagy szétesik…babás hosszú hétvége

Már két napja, hogy véget ért a rövid pihenésünk, és meg kell állapítanom, hogy bizony nagyon hamar hozzá tudnánk szokni a jóhoz. A hosszú hétvége átka, hogy utána még napokig kóvályog az ember, emészti az élményeket és a szeme sarkából lesi a naptárat, vajon mennyit kell még aludni a következő hétvégéig. Mindazon napi tevékenységeket, amelyeket… Tovább »

Napfény, lánybúcsú, szabadtéri programok

Ilyenkor tavasszal, ahogy beköszönt az igazi napsütéses idő, langyos széllel és rügyező fákkal, szinte semmi más nem jár a fejemben, csak, hogy minél több időt tölthessek a szabad levegőn. Sajnos legutóbb saját házi praktikáim áldozata lettem, és egy rosszul sikerült pedikűrözés után, majd egy hétig csak bicegve tudtam járni. Ennek következményeként kimaradt másfél hét edzés,… Tovább »

HMJN?11. – 10 tipp egy tökéletes kényeztetős estéhez

Hozzám hasonlóan biztos sokan éreztétek már néha úgy, hogy kiszakadva a mindennapokból, a hétfőtől péntekig tartó, olykor egymásra kísértetiesen hasonlító délelőttök és délutánok váltakozásából, milyen jó is lenne egy hétvégére vagy talán még hosszabb időre kicsit megfeledkezni a problémákról, és kikapcsolódni, feltöltődni, elutazni valahova. Már több alkalommal, mikor valakivel arról beszélgettem, hogy mennyire várom a… Tovább »

Nagycsaládi hétvége – amikor a csilláron is rokon lóg

Egy meglehetősen sűrű és tartalmas családi hétvégét tudhatunk magunk mögött. Mivel már több mint két hónapja nem látogattunk haza, holott korábban ezt havonta megtettük, már csütörtök este nagy izgalommal vártam a készülődést és az utazást. Annak ellenére, hogy előzetes elképzelésem alapján egy kipihent, feltöltődött hétkezdésre számítottam, ebből csak az utóbbi valósult meg, pedig az én… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!