Wonder?Woman

Karácsonyi őrület egy divatüzlet szemszögéből

A legutóbbi bejegyzésemet egy utazás ihlette, és úgy tűnik ez most sem lesz másképp. Lassan nekilátok a csomagolásnak, hogy a karácsonyt megelőző napokban még egy utolsó izgalmas, ugyanakkor nagy odafigyelést igénylő kötelességemnek tegyek eleget. Az úticél újra Milánó, a feladat pedig a következő évi őszi-téli kollekció kiválasztása. Sokaknak korainak tűnhet, bizony ennyi idő szükségeltetik ahhoz,… Tovább »

Hazai tervezők, akik mertek nagyot álmodni

A mai bejegyzésem főszereplője két, frissen debütált tervező, akik művészi szempontból egy olyan új vonalat képviselnek, amire itthon kevés példa van. Manapság, amikor minden pótolható, ruhadarabjainkat és ékszereinket is néhány használat után a gardrób mélyére, vagy minőségi hiányosságok miatt a szemetesbe dobjuk, talán nem meglepő, hogy fokozatosan kialakul az igény az értékálló, és értéket képviselő… Tovább »

Mesebeli látogatás és kulisszatitkok a Celeni bemutatótermében!

  Rég dédelgetett vágyam volt ellátogatni a Celenihez, de azt nem is reméltem, hogy személyesen is találkozhatok a tervezővel, Cselényi Eszterrel. Az Aulich utcai Metropolitan galériáján berendezett stúdióban beszélgettünk a márka jövőbeli terveiről, esküvői ruhákról és kulisszatitkokról. Eszter nagyon közvetlen volt, és bár sűrű napnak nézett elébe, örültem, hogy tudott ránk időt szakítani. Miközben beszélgettünk,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!