Wonder?Woman

A kiegyensúlyozottság igazi titka

Ma reggel, miután Manót leparkoltam a bölcsiben, tíz perccel később már a reggeli rohanásban elfeledett kávémat kortyolgattam az erkélyen, csukott szemmel, arcom a nap felé fordítva. Csak kis idő elteltével vettem észre, hogy önkéntelenül is mosolygok. Úgy éreztem magam, mint aki mély téli álomból ébred. Az elmúlt néhány napban a notebookom a táskám mélyén pihent…. Tovább »

Romantikus program gyerek(kel)/mellett-Tényleg kivitelezhetetlen?

  Namármost. A blog, amit írok, szándékosan nem kismamablog. Annak ellenére, hogy kismama vagyok és a napjaim 80%-át a gyönyörű, pici, imádnivaló kisManóm teszi ki, akit legszívesebben egész álló nap csak puszilgatnék. Annak ellenére, hogy sokszor órákig trécselek a barátnőimmel a gyereknevelésről, szoptatásról, hozzátáplálásról és mindenféle olyan dologról, ami hozzátartozik egy babás család életéhez. Ennek… Tovább »

HMJN? 4. rész-Változások…

Ma 3 napja, hogy megosztottam az ismerőseimmel a blogot és létrehoztam egy Wonder?Woman Facebook oldalt, hogy aki szívesen olvas tőlem egyszerűbben értesülhessen az új bejegyzésekről. Azóta sok pozitív visszajelzést kaptam, olyanoktól is, akikkel évek óta nem beszéltem, találkoztam, és be kell valljam nagyon jól esett. Az egyik előző írásomban  épp az ilyen kapcsolatokat boncolgattam, hiszen attól, hogy… Tovább »

Karriertervezés-Élet a szülés után

Bejegyzésemhez az elbűvölő hópelyhes reggel szolgált inspirációval, ezért indíthatnék úgy is, hogy Szép jó reggelt!, de magamat ismerve tudom, hogy mire a röpke poszt végére érek már majd mindannyian az ebédhez készülődtök. Hihetetlen, hogy egy ilyen egyszerű kis jelenség, mint a havazás mennyi emléket, gondolatot szabadít fel az emberben és mennyire befolyásolja a hangulatot. Éppen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!