Wonder?Woman

Karácsonyi őrület egy divatüzlet szemszögéből

A legutóbbi bejegyzésemet egy utazás ihlette, és úgy tűnik ez most sem lesz másképp. Lassan nekilátok a csomagolásnak, hogy a karácsonyt megelőző napokban még egy utolsó izgalmas, ugyanakkor nagy odafigyelést igénylő kötelességemnek tegyek eleget. Az úticél újra Milánó, a feladat pedig a következő évi őszi-téli kollekció kiválasztása. Sokaknak korainak tűnhet, bizony ennyi idő szükségeltetik ahhoz,… Tovább »

Három nőies szett, hosszú hétvégére

Régi vágyam volt egy külföldi utazással egybekötött divatposzt megírása, de eddig nem alakult úgy, hogy a feltételek is adottak lettek volna hozzá. Bár imádom Budapest belvárosát, de néha nem árt a változatosság, így a svájci családlátogatás alkalmával el is készült az első ilyen anyag. Húgomék már több mint egy éve költöztek ki a festői szépségű… Tovább »

Mesebeli látogatás és kulisszatitkok a Celeni bemutatótermében!

  Rég dédelgetett vágyam volt ellátogatni a Celenihez, de azt nem is reméltem, hogy személyesen is találkozhatok a tervezővel, Cselényi Eszterrel. Az Aulich utcai Metropolitan galériáján berendezett stúdióban beszélgettünk a márka jövőbeli terveiről, esküvői ruhákról és kulisszatitkokról. Eszter nagyon közvetlen volt, és bár sűrű napnak nézett elébe, örültem, hogy tudott ránk időt szakítani. Miközben beszélgettünk,… Tovább »

Egy hazai ékszertervező, akit te is imádni fogsz!

  Sokan nem is tudják rólam, de néhány éve még szenvedélyes bizsurajongó voltam. Ha elsétáltam egy ilyen bolt mellett, csak nehezen tudtam megállni, hogy ne szerezzek be egy új fülbevalót, vagy gyűrűt, ezek voltak ugyanis a gyengéim. Előbbi tekintetében a karakterisztikus darabokat szerettem, aztán a kisfiam születése után valahogy megfeledkeztem róluk. A “valahogy” alatt az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!