Wonder?Woman

Kampányfotózás a város felett

A minap olvastam valahol, hogy egy igazi blogger sosem mentegeti magát, ha régen nem jelentkezett már poszttal. Nos, vállalva annak kockázatát, hogy valaki nem tart majd igazi bloggernek, én azért mégis írnék néhány sornyi helyzetjelentést. Kaptam néhány érdeklődő üzenetet – noha a Facebook oldalon azért mini posztok formájában igyekeztem fenntartani az érdeklődést -, és be kell valljam nagyon jól estek. Aztán, amikor Apukám már másodjára jegyezte meg, hogy mióta nem frissítettem a blogot, rájöttem, hogy ez az állapot nem tartható tovább.

Ma végre leadtam a szakdolgozatom – divat-és stílustervező szakon -, túl vagyok egy mappaleadáson, ami az eddigi évek összes grafikai munkáját gyűjti egybe, szép lassan testet ölt a vizsgakollekcióm három ruhaterve, és várom a vizsgákat. Bár sokszor eszembe jutott, hogy milyen jó lenne leülni a gép elé, és dokumentálni az eseményeket, de úgy döntöttem, hogy ebben az időszakban a szabadidőmet a kis családomnak szentelem.

Szerencsére munka fronton is egyre izgalmasabb kihívásoknak nézünk elébe, egyikük a múlt héten megtartott divatbemutató. Legutóbb novemberben jelentkeztem hasonló poszttal, az volt az első olyan alkalom, amikor szervezőként vettem részt hasonló eseményen. Közel négy hét folyamatos egyeztetést igényelt, és az eredeti elképzeléseket annyival módosítottuk, hogy a bemutató, egyben a nyitóeseménye lett egy egész nyáron át tartó bulisorozatnak, ami a LookBook nevet kapta. Öt nő, öt határozott elképzelését hoztuk mindez idő alatt közös nevezőre, ami azt gondolom soha nem kis feladat. 🙂

A bemutató helyszínét azokkal a képekkel dekoráltuk ki, amiket egy közös fotózás alkalmával készítettünk, természetesen a tervező alkotta ruhákban.

IMG_0717

Helyszín: Aria Hotel-High Note Sky Bar

Fotós: Bognár Bogi Photo

Ruhák: Nana’s

Smink: Huszka Barbara, Tóth Evelin

 

Készítettünk egy werk videót is, ami talán még élethűbben adja vissza az előkészületek önfeledt hangulatát.


 

IMG_0587

Drencseva Nati – Nana’s Fashion

IMG_1050

Koleda Petra – BRKLYN

IMG_1084

Perepelica Claudia – Fashion Capital, Kövessy Zoé

IMG_0869

Hamar Virginia

IMG_0829

Makk Dorka

IMG_1227

Csorba Ágnes

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Heller Kati says:

    A Te fehér ruhád és Dorka összeállítása azonnal kéne!
    Gratulálok a tanulmányi és egyéb sikerekhez!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!