Wonder?Woman

Egy hazai ékszertervező, akit te is imádni fogsz!

 

IMG_96361

Sokan nem is tudják rólam, de néhány éve még szenvedélyes bizsurajongó voltam. Ha elsétáltam egy ilyen bolt mellett, csak nehezen tudtam megállni, hogy ne szerezzek be egy új fülbevalót, vagy gyűrűt, ezek voltak ugyanis a gyengéim. Előbbi tekintetében a karakterisztikus darabokat szerettem, aztán a kisfiam születése után valahogy megfeledkeztem róluk. A “valahogy” alatt az első néhány olyan alkalmat kell érteni, amikor az állandóan matató babakezek rávetették magukat a szépen csillogó ékszerre, egyetlen rántással tépve ki azt a helyéről. Aztán eltelt két év – és bár az érdeklődés azóta is töretlen, már megelégszik azzal, hogy az ölemben ülve csodálja, így lassan, de biztosan eljutottam oda, hogy újra merem őket viselni.

Akár ruháról, akár ékszerről legyen szó, igyekszem a hazai tervezőket előnyben részesíteni, és az utóbbi időben nagy rajongója lettem a Lapetra új kollekciójának. Petra, a fiatal dizájner egyedi, kézzel készített ékszereket és kiegészítőket tervez, melyek különlegessége a felhasznált anyagok és színek kivételes kombinációjában rejlik. Dolgozik ásványokkal, üveggel, bőrrel, porcelánnal, különböző korallokkal, de lávakövekkel, vagy éppen egyszerű zsinórokkal is. A márka honlapját böngészve vettem csak észre, hogy készít egyedi megrendeléseket is, esküvőkre és különleges alkalmakra, és bevallom ennek különösen örültem. Az esküvői stílustanácsadás során ugyanis többször kérdezik, hogy mit ajánlok a nagy napra, így végre a hagyományos boltok helyett irányíthatom őket egy magyar tervezőhöz is.

A múlt héten a blog facebook oldalán szervezett nyereményjáték eddig nem tapasztalt érdeklődés közepette zajlott, ezért készítettünk egy fotósorozatot a legújabb Lapetra kincseimmel a középpontban. A képek egy része szokásunkhoz híven street style anyag lett, a másik viszont a piciny párizsi lakások romantikus hangulatát idézi, így a ruhadarabokat is ennek megfelelően válogattam össze.

 

IMG_95451

 

Ékszerek: Lapetra

Fekete ing: MoNa Woman

Fotók: Éva Halász Photography

 

IMG_95482-2 IMG_95931-2

Ékszerek: Lapetra

Outfit: NANA’S

Fotók: Éva Halász Photography

IMG_96022-2IMG_95981-2IMG_96511-2IMG_96432-2 IMG_96441IMG_96621-2 IMG_96712 IMG_96521 IMG_96781-2

 

 A Lapetra teljes kollekcióját Itt tudod megtekinteni.

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!