Wonder?Woman

Egy 3 dimenziós berendezés, ami forradalmasíthatja a divatszakmát!

IMG_5032

Már több alkalommal terveztem írni a 3D szkennelés izgalmas világáról a divatban itt a blogon, de mivel egy olyan újdonságról van szó, ami itthon tényleg csak kevesek számára ismert, szerettem volna közérthető módon megfogalmazni, és néhány képpel illusztrálni nektek.

Többen emlékezhettek még, hogy a nyári gyakorlatomat tavaly Kovács Erikánál töltöttem, aki a KE Fashion márka alapítója, és többek között gyönyörű esküvői ruhákat tervez. Izgalmas időszak volt, amiből rengeteget profitáltam, és néhány hónap alatt komoly gyakorlati tudásra sikerült szert tennem. Szerencsére a jó kapcsolat azóta is megmaradt, Erika mentorál például az első három darabos minikollekcióm kivitelezésénél is, ami két okból is szívügyem. Egyrészt ezek lesznek a vizsgamunkáim, de ami ennél is fontosabb, hogy a húgom esküvői- és menyecskeruhája is egyben.

IMG_5034 IMG_5033

 

3D szkennelés a divatban

 

IMG_5031

Legutóbbi megbeszélésünkön sort kerítettünk egy 3D szkennelésre is, az alany pedig én magam voltam, így végre képeim is lettek, hogy megírhassam a posztot. Erika Hajós utcai üzletében, amit – majd látni fogjátok – leginkább egy kis ékszerdobozhoz tudok hasonlítani, egy kifejezetten 3D szkennelésre elkülönített kis helyiség található, ezen belül pedig egy szerkezet, ami 68 fényképezőgép segítségével a vevő virtuális mását hozza létre, tökéletesen megjelenítve az alkatot, ruházatot, színt, hajat, de még a szempillák is tisztán kivehetően látszanak. A TryMee céggel karöltve teremtették meg annak lehetőségét, hogy az így létrejött avataron a jövőben a vevő személyes jelenléte nélkül is kezdetét veheti a próba és a vásárlás, egyetlen applikáción belül.

IMG_5035

Szinte minden márka modelleken fotózza be az aktuális kollekcióját, de tudjuk, hogy az átlag női méretek ettől merőben eltérnek, ezért ugyanaz a ruhadarab teljesen máshogy állhat az adott vásárlón, mint a kampánykép alapján gondolná. Magamból kiindulva tudom, hogy sokan nem szeretnek próbálni, esetleg idejük sincs rá, pedig elengedhetetlen a sikeres végeredmény eléréséhez, éppen ezért nekik tökéletes megoldás ez az újítás. Egyetlen alkalommal elég felvenni az adatokat, elkészíteni a fotót, és minden további művelet folytatódhat online.

IMG_5027 IMG_5030

A lehetőség ezentúl családok számára is elérhető, mi például hárman, a férjemmel, és a két és fél éves kis gézengúzzal is elkészíttettük virtuális másunkat, bár a másodperc töredékéig való mozdulatlansággal voltak gondok. 🙂

El tudtok képzelni ennél kényelmesebb vásárlási lehetőséget?

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!