Wonder?Woman

Így fest egy blogger irodája!

 

IMG_99391

 

Reggel kilenc után járunk néhány perccel. A blogger irodák vitathatatlan erénye, hogy szinte bárhol, bármikor rájuk lehet találni, ahol kellőképpen inspiráló a környezet. A laptop akksija egy óráig biztosan bírja még munka előtt, és ha lendületben vagyok, ennyi idő épp elég is egy bejegyzés megírásához.

Amikor azt érzem, hogy szeretnék kiszakadni a megszokott munkák, tennivalók sűrűjéből, akkor mindehhez olyan színteret keresek, ahol kizárólag az írásra, és a saját gondolataimra tudok koncentrálni. Csak én, a notebookom, a kedvenc – kifejezetten erre a célre beállított – lejátszási listám Youtube-on, na meg persze egy csésze krémes kávé. Ilyenkor néha annyira képes vagyok elmerülni benne, hogy azt sem hallom meg, ha beszélnek hozzám.

Azokat a helyeket szeretem, ahova az emberek kikapcsolódni járnak és lehetőségük van magukba szívni annak egyedi hangulatát.  Az egyik új kedvencem a Caffe Perfetto a belváros szívében, kényelmes közelségben a munkahelyemtől.

Egy kézműves olasz latté-val mindig le lehet venni a lábamról, csakúgy mint a süteményeikkel, melyek eredeti szicíliai recept alapján készülnek, és vétek nem végigkóstolni őket. A csempe, a berendezés, a graffiti-művész által készített alkotás a falon, de még a háttérben szóló zene is hozza a hamisítatlan itáliai hangulatot. Így talán nem is véletlen, hogy Évivel, a fotósommal rájuk esett a választásunk, amikor a következő anyag helyszínét kerestük. A fotózás végeztével még jó darabig üldögéltünk ott, én pedig nem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam a sonkával és szarvasgombás sajttal készült panini-jüket – és igen, az egészet megettem!

Megbeszéltük, hogy legközelebb sort kerítünk egy kis borkóstolára is a hozzájuk illő antipasti tálakkal, de persze szigorúan csak a munka végeztével! 😉

 

IMG_00301

Helyszín: Caffe Perfetto

Outfit: NANA’S

Fotók: Éva Halász Photography

 

IMG_98731

IMG_98701

IMG_99351

IMG_98591

IMG_98151

IMG_99841

IMG_98981

IMG_99161

IMG_00321

IMG_98061

IMG_99241

IMG_98381

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Örülök, hogy így bevált! Vannak olyan helyzetek, amikor megéri sutba dobni bárminemű diétát! 😉

  2. Erika Németh says:

    Kedves Enci!
    Kipróbáltam, tényleg szép és (sajnos) nagyon fínom minden! Köszi! Még jó, hogy ritkán járok arrafelé, mert lehet összemennének a szoknyáim…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!