Wonder?Woman

Meghitt családi fotózás egy kétévessel?

A legutóbbi családi fotózásunkra utoljára épp két évvel ezelőtt karácsonykor került sor. Aztán egy hosszabb szünet következett, amíg újból erőt gyűjtöttünk a következőhöz. Tudjátok, hogy szeretek írni az így készült anyagok hátteréről, mert annyi hasonló képet látni, de szerintem sokkal izgalmasabb a mögöttük lévő történet, és azok a pillanatok, melyeket a fényképezőgép nem képes megörökíteni. Mert ugye ti sem gondoltátok, hogy a két éves kis zsiványunk ünneplőbe öltözve, angyalian, egy helyben ülve mosolygott egész idő alatt?

Négy hónapos korában egy műtermi, kissé futószalagos fotózásra mentünk el. Egyik család váltotta a másikat, óriási csúszásban voltak, és tisztán emlékszem rá, hogy az előkészületek legalább két öltöztetés-vetkőztetés-pelenkázás kombinációjából álltak, rólunk pedig szó szerint folyt a víz. Az eredetileg negyedórás procedúra nagyjából két órát vett így igénybe, talán emiatt nem is csodálom, hogy a közeljövőben nem vállalkoztunk hasonlóra.

Aztán idén karácsonykor érkezett egy felkérés, és mikor megkaptam a helyszín képeit, első látásra beleszerettem. Egy hatalmas bevárosi lakás, vintage stílus, tágas terek, ragyogóra csiszolt parketta, hangulatos fények és gyertyalámpások, nehéz lett volna hibát találni benne. Így volt ezzel Manó is, aki egészen a bejáratig őrizte meg riadt nyugalmát, hogy aztán nekifutásból becsúszással megérkezzen az egyik üveglámpás elé. Tavaly még nem érdekelte különösebben a karácsonyfa, ellenben most igyekezett a díszektől megszabadítani, majd a stúdiólámpát kosárpalánknak nézve kosárra dobni velük. Szűkebb szabású bársonyruhámban, a hozzá tartozó tűsarkúval – ugye ti is mindig ilyet szoktatok otthon hordani? 😉 – kissé nehézkesen terelgettem, és látva szerencsétlenkedésemet, a férjem hamar átvállalta ezt a szerepet – szerencsére. Egy óra intenzív szórakoztató előadás után, hogy végezzünk az esti fürdetés előtt, bevetettük az egyetlen trükköt, ami mindig működik, kapott egy tabletet. Cukibb lett volna egy mesekönyv a kezében, de azt a falhoz vágta… 🙂

 

3

 Fotók: Naar Photography

 

13 12 14 10 9 11 6 4 2 1 7

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!