Wonder?Woman

Sokoldalú hajformázó az egészségesen fénylő tincsekért

Két évvel ezelőtt, ha valaki azt mondja nekem, hogy valaha hajápolási tanácsot fognak tőlem kérni, biztosan csodálkozó szemekkel néztem volna rá. A blogon a legtöbb levelet kismamáktól kapom, akik szeretnék felpezsdíteni a régóta elhanyagolt ruhatárukat, de legalább ennyi kérdés irányul arra, hogy mivel formázom, illetve festem a hajam. Következzék hát egy ízig-vérig csajos poszt a témában!

Akik régóta ismernek pontosan tudják, hogy zsenge tinédzserkoromtól kezdve a hajam a szivárvány minden színében pompázott már, aminek aztán meg is lett a böjtje, mert bármivel is próbálkoztam, legfeljebb a vállig érő hosszt sikerült elérnem. Aztán a festés elhagyásával szépen elkezdett nőni, és fokozatosan visszanyerte természetes fényét is. Ha már végképp nem sikerül megállni, akkor néhány melírcsíkot tetetek bele kétféle színben, tisztes távolságban a hajtövektől.

A hajam természetesen hullámos, ami egyrészt előny, mert rendelkezik egy kellemes tartással, másrészt viszont ha nem formázom, hajlamos kiszöszösödni, ami nem épp esztétikus látvány. Ezért hajmosás után negyed órát hagyom magától száradni, és csak ezután következik a hajszárítás. A hullámos frizurát hajsütő segítségével érem el, amit nem rendeltetésszerűen használok, ugyanis nem nyitom szét, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hanem csak lazán körétekerem a tincseket, így lesz természetes a végeredmény.

Az egyenes haj elkészítésével eddig sokat vesződtem, mert egy ősrégi hajvasaló, és egy megviselt körkefe kivételével nem volt eszközöm hozzá. Idén azonban néhány héttel hamarabb érkezett a Jézuska, mégpedig a Rowenta magyarországi csapata személyében, akik egy rendkívül sokoldalú hajformázó szettel leptek meg (na ugye, hogy megérte az Üllői út kellős közepén hajat dobálni, és mindezt még lencsevégre is kapni egy korábbi posztban? 🙂 ). Néhány heti használat után pedig már a tapasztalatokat is meg tudom osztani veletek.

Tudjátok mennyire szeretem a sokoldalú megoldásokat, ez a készülék pedig öt cserélhető, formázó fejjel rendelkezik, tehát gyakorlatilag bármilyen frizura készítésére alkalmas. A kedvencem egyébként a hideg levegős, ionizáló funkció – ezt teszteltem legelőször már száraz hajon -, amit a kerámia kefe másodpercek alatt kisimított, és szép fényessé varázsolt. A körkefével természetes, laza hullámokat érhetünk el, ehhez azonban már a másik két intenzívebb, meleg levegős fokozatot használtam. Nagy teljesítményű termékről van szó, így a kis fúvócső normál hajszárításra is alkalmas. Aminek  pedig a legjobban örülök, hogy segítségével teljesen nélkülözhetővé válik a hajvasaló, és mérhetően lerövidül a formázásra szánt idő.

Rowenta – egyetlen termék, öt különböző funkció

 

IMG_78381

Termék: Rowenta Multiglam Styling Set

Fotó: Éva Halász Photography

 

IMG_77561 IMG_77641 IMG_78021 IMG_77881 IMG_78341 IMG_78681 IMG_78711 IMG_78751 IMG_79071 IMG_79501

 

 A teljes szettet itt tudjátok beszerezni! 😉

És itt találsz róla még több infót: youvegotit.rowenta.com

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!