Wonder?Woman

Te melyiket vennéd fel a céges karácsonyi buliba?

A december amellett, hogy a végeláthatatlan ajándék/étel/csomagolópapír és egyéb ünnepi kellékek beszerzésének időszaka, ugyanakkor a karácsonyi partiké is, legyen szó céges mulatságról, vagy egy hosszúra nyúlt vacsoráról a barátokkal. A jó öreg ceruzaszoknya-ing kombinációt már rég ellőtted a legutóbbi eseményen, és tehetetlenül állsz a gardrób előtt, mert az alkalomhoz illő viselet valahogy nem akar összeállni. Ugye ismerős?

Az elmúlt hetekben az üzletben annyi ilyen szettet segítettem kiválasztani, hogy szinte adott volt a téma a következő bejegyzéshez. A betérő hölgyek alapvetően két csoportra oszlottak: azokra, akik a legszolidabb együttest igyekeztek megtalálni, és azokra, akik idén valami igazán lenyűgöző darabot szerettek volna választani. Én bevallom az első csoportot igyekeztem kizökkenteni a komfortzónából, mert úgy gondolom, hogy  az egész éves hajtás után mindenki megérdemli, hogy legalább az év utolsó napjaiban ne mások elvárásainak igyekezzen megfelelni, hanem érezze magát különlegesnek, és tetőtől talpig nőnek. Ha belegondolunk, hogy egy jól kiválasztott smink, haj vagy cipő már önmagában mennyit lendít a megjelenésünkön, talán mindenki egyetért azzal is, hogy mindezek egyszerre, igazi megújulást kölcsönöznek nekünk.

Az általam kiválasztott első szett az ízléses, kissé visszafogott vonalat erősíti, ugyanakkor a szoknya mintázata az egész öltözéket látványossá teszi, ehhez igyekeztünk stílusban és színben megfelelő hátteret találni. Ezzel ellentétben a második outfit már egy jóval kacérabb összeállítás, mélyebb dekoltázzsal, ezt kifejezetten azoknak ajánlom, akik magasról tesznek Marcsika rosszalló pillantására a könyvelésről. 😉

 

IMG_44241

Ruhák, kiegészítők: MoNa Woman

Fotók: Éva Halász Photography

IMG_43581 IMG_43621 IMG_43801 IMG_44021 IMG_44391 IMG_44421 IMG_44561

És jöjjön a második verzió, amihez egy kétoldalú ragasztót sem árt beszerezni, higgyétek el nagy hasznát fogjátok még venni! 🙂

IMG_42641 IMG_42522 IMG_43041 IMG_43092 IMG_43191 IMG_43432

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!