Wonder?Woman

Outfit-inspiráció randevúra, a harmadik “X” felett

Nem olyan régen kaptam egy kissé kétségbeesett üzenetet egy olvasómtól, aki ha nem is épp az első, de az első randevúk egyikére készült, és mindenképpen olyan ruhát szeretett volna választani, ami felejthetetlen és maradandó élmény lesz jövendőbeli kedvesének. Az utolsó ilyen találkozón huszonöt éves korom előtt vettem részt utoljára, és akkoriban még nem csaptam nagy felhajtást az öltözködést illetően, de a témában egyre inkább elmélyedve azért úgy gondolom, hogy harminc felett már illik megadni a módját, így ez a levél inspirálta a következő képsorozatot.

Nem szeretnék alapszabályokat lefektetni a randis ruha kiválasztását illetően, mindössze annyit javasolnék, hogy az ominózus szerelés egy az egyben tükrözze a személyiségünket, vagy annak különböző árnyalatait. Legyen kényelmes, de érezzük különlegesnek magunkat benne, hiszen maga az esemény is az! Egyszerűbb a helyzet, ha már túl vagytok az első (második) kávézáson – ahova azért nem érdemes túlöltözni -, és lehetőséged van egy picit többet láttatni magadból (és itt nem a szoknya rövidségére gondoltam). Így hát nevezzük a következő outfit-et harmadik randis viseletnek, az ünnepek közeledtével kifejezetten késő délutáni/esti alkalomra, a hozzá illő sminkkel és kiegészítőkkel összeállítva.

(A hangulatot egyébként megalapozta két hihetetlenül édes rénszarvas, akik épp az első képkockák elkattintásakor sétáltak ki egy mellettünk lévő furgonból, tetőtől-talpig beöltözött manók kíséretében…)

 

IMG_46761

Ruha, ékszerek: Miss Rebel

Cipő: Stradivarius

Fotók: Éva Halász Photography

Randevú az operánál

IMG_46131 IMG_46221 IMG_46251 IMG_46481 IMG_46551 IMG_46401 IMG_46911 IMG_46981 IMG_47111

Az fotózás befejeztével természetesen nem maradhatott el a szokásos bohóckodás. 🙂

IMG_47241 IMG_47301

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!