Wonder?Woman

Egy vagány városi öltözék története

Az elmúlt hónap eszeveszett hajtása, az iskolai negyedéves mappaleadás, és az  első rendelésre készített kollekció leadása után végre néhány napig úgy érezhettem, hogy utolértem magam. Ez utóbbiról a blog Facebook oldalán már érintőlegesen beszámoltam, ugyanis nemrégiben egy sportmezeket gyártó cégnek terveztem kosaras mezeket, bemelegítő pólókat és melegítőket, melyek az újévben már hazai csapatok öltözőjébe kerülhetnek. Mindez addig is elég hihetetlenül hangzik még számomra is, de ígérem, hogy amint ez megtörténik készítek egy fotósorozatot az általam megálmodott darabokban.

Akik jobban ismernek tudhatják, hogy az öltözködési stílusom széles skálán mozog, és általában a hangulatom befolyásolja, hogy éppen sportos, hippi, szuper nőies vagy épp maszkulin ruhadarabokat viselek. Az ünnepek közeledtével a gardróbomban egyre inkább előtérbe kerülnek a romantikus szettek, de néha annyira jólesik felkapni valami kényelmeset, ugyanakkor különlegeset, és abban bejárni a várost. Anyukám szerint nálam fordítva lettek beállítva az évszakok, mert mi más is indokolná, hogy nyáron hajlamos vagyok rétegesen öltözködni, télen viszont már szinte attól fázik, ha rám néz.

A legutóbbi fotózásunkra épp egy ilyen outfitet állítottam össze, az egyes daraboknak pedig külön története van. A póló feliratát én szerkesztettem, és a saját kis vállalkozásunk szezonális portékája, azon belül is a decemberi kedvencem. A hótaposóm a legeslegkényelmesebb cipellőm, és szerintem csak akkor fogok tőle megválni, ha egyszer szétesik. Míg a mellény és a nadrág a munkahelyi ártalom melléktermékei, amiket addig-addig nézegettem, amíg beléjük nem szerettem.

IMG_48301

Feliratos póló: Wonders

Bőrnadrág, mellény: Nana’s

Fotó: Éva Halász Photography

IMG_47582

IMG_47812

IMG_48092

IMG_47822

IMG_48302

IMG_47912

IMG_48392

IMG_48152

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!