Wonder?Woman

Karácsonyi ajándékgyűjtés a rászoruló gyermekeknek!

Karácsony közeledtével valahogy érzékenyebben reagálunk azokra a helyzetekre, problémákra, amik körülvesznek. Történjenek a közvetlen környezetünkben, vagy akár messze tőlünk. Beköszönt a fagyos idő, felbolydul a város, és mindenki az ünnepi előkészületekkel foglalatoskodik. A bevásárlóközpontok csordultig megtelnek vásárlókkal, a guruló kocsik élelmiszerrel és ajándékokkal, és bár az egész eszméletlenül stresszes, mégis mindig eljön a pillanat, amikor eszünkbe jut, hogy mindezen apró bosszankodások ellenére is mennyire kivételes helyzetben vagyunk, szemben azokkal, akik talán még sosem élték át a karácsonyt ehhez hasonlóan. Akiknél nem gőzölög ott a húsleves a megterített asztalon, nem hallatszik az evőeszközök csörömpölése, és ha van is karácsonyfa, az ajándékkupacok már bizony hiányoznak alóla. A rászoruló kisgyermekek azok, akik a legnehezebben élik ezt meg, és akiknek már egy kis odafigyelés is őszinte mosolyt csal az arcukra.

Natival, a Nana’s tervezőjével ezért arra gondoltunk, hogy önálló szervezésben cipősdobozokban kezdjük el gyűjteni az ajándékokat a Dankó utcai óvoda gyermekei számára, amit sokan csak a “Hajléktalan gyerekek óvodájaként” ismernek, és személyesen adjuk át nekik a karácsonyt megelőző hétvégén. Mert igazán megérdemlik, nekünk pedig lehetőségünk van segíteni, és most már nektek is!

3-tól 7 éves korú gyermekekről van szó, ezért részükre várunk játékokat, mesekönyvet, épp csak annyit, ami elfér egy cipősdobozban, december 19-ig a VI. kerület Székely Mihály utca 8-as szám alatt található üzletbe. Arra kérünk titeket, hogy a doboz tetejét külön csomagoljátok, és írjátok rá, hogy mit tartalmaz, és mennyi idős kisgyermeknek szántátok!

Mindazok, akik hozzájárulnak a kezdeményezéshez, 15 % kedvezményben részesülnek a NANA’S-nál.

 

12301646_1087505601268275_3808789627227965725_n

További részleteket ITT találtok!

Minden segítséget előre is nagyon köszönünk!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!