Wonder?Woman

Utcai viselet Carrie Bradshaw módra

Már idejét sem tudom, hogy utoljára mikor volt részünk abban az igazi, napsütéses-hulló faleveles, igazi szemet gyönyörködtető időjárásban, ami az elmúlt heteket jellemezte, és ami időnként tavaszra emlékeztető meleg fuvallatokat hozott magával. Régi vágyam volt egy street style (utcai stílus) anyagot készíteni akkor, amikor ennyire adott minden feltétel hozzá.

A legelső street-style fotózásom tizenkilenc évesen volt, egy zsúfolt pályaudvar közepén, és érdekes módon, amíg kattogott a gép, szinte teljesen meg tudtam feledkezni a külvilágról, és azokról a kíváncsi tekintetekről, amik egész idő alatt körbevettek. Ez egy olyan műfaj, ami jó adag kreativitást igényel, hiszen utcai helyszínt bárhol találni, de rálelni azokra a részletekre, amik mindezt tökéletes háttérré varázsolják, már jóval nehezebb feladat. A sötétbarna téglafal engem ihletett meg, a New York forgatagát, és a kapcsolódó sorozat hangulatát idéző sárga taxis háttér viszont a fotósom érdeme, gyakorlatilag magával ragadott minket a környezet.

A ruhák kiválasztása kapcsán a nőiességre, és a játékosságra törekedtem, ügyelve arra, hogy az adott szín, vagy minta valamilyen módon kapcsolódjon a háttérhez, esetleg onnan köszönjön vissza. Nehezen tudnám magam elképzelni például egy szürke kosztümben, ezért is örültem, amikor az üzletbe lépve, szinte pillanatok alatt megtaláltam azt a két színes és fantáziadús darabot (mályva ing, mintás kabátka), ami igazán én vagyok.

És, hogy milyen érzés egy forgalmas út mentén, dudáló autósok között spontán hajat dobálni? Hát… maradjunk annyiban, hogy szórakoztató, de mit tehettünk volna, ha egyszer ennyire passzolt a sorozathoz? 🙂

1

Ing, Zakó, szoknya: MoNa Woman

Csizma: Tamaris

Szemüveg: Mango

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Ruha, kabát, táska: MoNa Woman

Csizma: Tamaris

14 17 15 16

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!