Wonder?Woman

Stílusos, új szolgáltatás az esküvői piacon

Amikor megálmodtam a Wonders-t nem csupán színes macaronokban gondolkoztam, szerettem volna, hogy a cég előbb-utóbb ízig-vérig kötődjön ahhoz, ami igazi szerelem nálam, a divathoz és a stílustervezéshez. De tudtam azt is, hogy nem lehet ajtóstul rontani a házba, és a belefektetett munka mindig megtérül, ezért most jött el az a pillanat, hogy az álomból valóság váljon.

Írhatnék amolyan szirupos, amerikai stílusú sikersztorit, amit az emberek nagy része imád, mert sokan inkább mások életét szeretnék élni, és valami érthetetlen oknál fogva meg vannak győződve róla, hogy a szomszédnál a fű is zöldebb. Én semmiképp nem szeretném ezt a látszatot kelteni.

Soha nem gondoltam volna, hogy egy saját vállalkozás ennyi energiabefektetést kíván, és még több türelmet. Hogy a megrendelések nem özönlenek majd maguktól az első pillanattól fogva, és azt sem, hogy a kevéske szabadidőm még tovább rövidül, amikor például a délutáni csúcsforgalom idején személyesen szállítok ki köszönőajándékokat, hogy biztosan időben célba érjenek. Kemény hónapok állnak mögöttem, de ha újrakezdhetném, mindent ugyanígy csinálnék.

A macaronok, mint esküvői köszönőajándékok ötletét sokan fogadták örömmel, mint ahogy a mi koncepciónk is az volt, hogy olyasmivel rukkoljunk elő, ami üdítő színfolt a hűtőmágnesek után (itt elnézést is kérek mindenkitől, akik amellett döntöttek a nagy napon), egyszerűen azért, hogy legyen a pároknak választása. És ugyanez volt az elgondolás az új szolgáltatás bevezetésekor is, ami meghatározó kérdés minden menyasszony esküvője során. Ez pedig nem más, mint az:

Esküvői styling szolgáltatás

 

11938133_10207348855180184_536522121_n

 

Az ismerősök, barátok tanácstalansága az esküvői ruha kiválasztásakor, illetve azon levelek okán, melyeket az olvasóktól stílustanácsadás témakörben kapok, úgy láttam, hogy nagy szükség lenne egy efféle újdonságra. A menyasszonyok így a ruha, és a különböző kiegészítők keresése során szakszerű segítséget kaphatnak, hogy az alkatuknak, stílusuknak megfelelő darabokat választhassák ki. Elsősorban egyedi ruha terveztetésére lesz lehetőség, melyet egy három dimenziós számítógépes program segítségével a hölgyek a saját méreteikre, jellemzőikre szabott babán (avataron) is megtekinthetnek, majd az egyedi darabot egy igényes belvárosi szalonban mindössze a normál kölcsönzés áráért készíttethetnek el. Emellett a csomagba beletartozik egy komplett stílus- és színtanácsadás, aminek a későbbiekben is óriási hasznát vehetik.

 

11737029_10207348855220185_2083882195_n

 

Hiszen a nagy nap előtt fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz mindenki elmegy, de a tartós eredmény érdekében sok-sok alkalomra van szükség, a stílustanácsadás ezzel szemben hosszú évekig nyújt egy olyan fogódzót, ami megkönnyíti a vásárlásokat, és reggel a gardrób, illetve a tükör előtt töltött pillanatokat. Az alaktípusunknak megfelelő, minőségi ruhatár kialakítása pedig negyedére csökkentheti a szekrényben sorakozó ruhadarabok számát – sok egyéb más előnye mellett persze.

 

A tanácsadásra az info@wonders.hu e-mail címen tudtok jelentkezni, időpont egyeztetésre pedig szeptember 18-tól lesz lehetőség.

 Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!