Wonder?Woman

Pasztell outfit városi sétához

Az elmúlt két hét a pihenés és a feltöltődés jegyében telt – már amennyire ez egy két éves kis energiabomba mellett lehetséges. A Balaton északnyugati szegletében, ahol szinte megáll az idő, ehhez egyébként is minden feltétel adott, főleg ha egy kellemes baráti társaság is párosul hozzá.

Az időjárás évek óta gonosz tréfát űz velünk, idén viszont négy egész napot tölthettünk az igazi szigligeti kánikulában, és hosszú idő után először olyan színem van, mint aki valóban kimozdult a négy fal közül. Ez a környék hálózat szempontjából amolyan “fekete lyuk”, internetkapcsolat egyáltalán nincs, de térerő sem sok. Így történt meg az, hogy a telefonomat a könyvespolc tetejére csúsztattam, ezzel pedig szépen elvágtam magam a külvilágtól, olykor napokra is. Sajnálom a születésnapi/névnapi és egyéb jókívánságaimat, melyek esetlegesen elmaradtak, de hihetetlenül jó érzés volt ezt a rövid időt a vidéki háborítatlan nyugalomban eltölteni, habár a kihúzható heverőn alvás, amelyhez egy közöttünk elterpeszkedő Manó is társult – igen, ez az új felállás – már nem volt ennyire pihentető.

 

11840280_10207121837864893_1566928580_o

11830185_10207121837704889_1868123589_n

Szeretem a nyarat, mert hát ki nem szereti, ez a szabadságolások időszaka, az a néhány hónap, amikor az emberek erőt gyűjtenek, átértékelnek, és felkészülnek az év utolsó harmadára, ami valamilyen szempontból minden családban hoz újat. Nálam jelen pillanatban annyi ilyen esemény van, hogy nem is tudnám hol kezdjem a felsorolást. Kedden részt veszek életem első szülői értekezletén, Manó új bölcsijében, – ahol csak remélni merem, hogy komoly tűrőképességgel megáldott dadusok dolgoznak -; hamarosan visszatérek a teljes munkaidőben dolgozó nők világába; csakúgy, mint az iskolapadba, hogy megkezdjem a stílustervező képzésem utolsó évét; és persze ne feledkezzünk meg a Wonders-ről sem, hiszen webshopunk néhány héten belül egy teljesen új szolgáltatással bővül, ami szorosan kapcsolódik majd a divat világához; nyári gyakorlatom pedig szépen lassan a végéhez közeledik.

Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy egy fenékkel ennyi lovat lehetetlen megülni, és kénytelen leszek búcsút inteni valaminek, ami hosszú ideje szerves része volt a mindennapjaimnak, vagy netán a jövőbeli terveimnek, hogy minden téren száz százalékosan tudjak teljesíteni. A döntést még van néhány hetem meghozni, és természetesen be fogok róla számolni itt is.

Mindeközben csendben elérkezett a Wonder?Woman blog második szülinapja, és ennek alkalmából kikerestem az első képet, amit megosztottam magamról, “arcot kölcsönözve” ezzel a sok személyes és kevésbé személyes írásnak. (Szerintem azért látszik, hogy itt még volt időm aludni, még így szemüvegben is:-))

 

jo2

Ezen túl pedig hoztam nekteka jelenből egy igazi városi pasztell outfitet, ami tekintettel a mostani szeszélyes időjárásra, tökéletesen megfelel egy könnyed hétvégi sétához, vagy – amint látni fogjátok – akár komolyabb fizikai igénybevétellel járó elfoglaltságokhoz is. Mint említettem szeretem a nyarat, úgy nagyjából 28 fokos hőmérsékletig, pláne ami azt öltözködést illeti. Ahogy haladok előre a korral már inkább előnyben részesítem azokat a ruhadarabokat, amik több teret engednek a képzeletnek, és kevesebbet láttatnak, egyszerűen komfortosabban érzem magam bennük. Ha egy öltözéket ügyesen tervezünk meg, a színek játéka, és a szabásvonalak beszélnek a kivillanó testrészek helyett.

DSC_0814

DSC_0851

DSC_0859

DSC_0861

 

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!