Wonder?Woman

Amikor blogger bloggernek farkasa

Annyit már most elárulhatok, hogy a bejegyzés csak részben fog a kerti partikról szólni, az majd inkább a levezető lesz. Az elmúlt két hétben alig jutottam el odáig, hogy a bloggal foglalkozzak, aminek az időhiány is oka, de leginkább az, hogy próbáltam átértékelni néhány dolgot.

Talán soha annyi “megmondóemberrel” nem hozott össze a sors, mint ebben a röpke időszakban, és bár türelmes típus vagyok, egyszer nálam is betelik az a bizonyos pohár. A hideg futkos a hátamon attól, amikor valaki azáltal vágyik előrébb jutni, hogy másokat lábbal tipor, vagy ok nélkül bírál. Ilyen fajta vagdalkozás árán még senki nem futott be karriert. Én abban hiszek, hogy mindenkit a cselekedetei, a másokhoz való hozzáállása, és azok a célok minősítenek, melyeket el akar érni.

A blogger-lét itt nálunk – és ezt soha nem győzöm eléggé hangsúlyozni – gyerekcipőben jár. Magának a műfajnak is rengeteg változata van, és nagyon kevesen vannak, akik meg is tudnak élni belőle, holott léteznek országok, ahol ez némi energiabefektetéssel biztos pénzkereseti lehetőségnek számít. Értetlenül állok az olyan szituációk előtt, amikor azt látom, hogy bloggerek szinte virtuálisan tépve egymás haját, acsarkodnak. Olyan lehetetlen lenne, hogy esetleg segítsük egymást? A minőségi tartalom úgyis utat tör magának, ahogy a tehetség is és az idő, amit az egyén minderre áldoz. Ha tetszik valaki munkája rendszeresen írok az adott embernek néhány szót, mert tudom, hogy fontos a visszajelzés, és segíti abban, amit csinál, én fordítva ugyanígy vagyok ezzel.

Régen minden alkalommal leálltam vitatkozni az energiavámpírokkal – mert léteznek ilyenek, az élteti őket, ha másokat kihozhatnak a béketűrésükből -, ma már az esetek nagy részében egyszerűen továbbállok, mert nem éri meg idiótákkal civakodni. Talán nem is vesszük észre, de nap mint nap rengeteg olyan tartalom szivárog be az életünkbe, és köti le a gondolatainkat, aminek semmi keresnivalója nem lenne ott. Egy személy, aki saját meglátása szerint is mások felett áll, egy magazin, ami ontja a destruktív kontentet, egy híroldal, ami burkoltan provokál, vagy csak a “mekis szoptatós anyuka” esetét feltáró ötszázadik poszt.

11351354_10206597875766168_1440803970_n

Épp ezért most jött el a pillanat, hogy szelektáljak, és néhány kattintással megszabaduljak mindattól, ami általában kicsapja nálam a biztosítékot, hogy maradjon energiám arra, ami valóban fontos. A lakásban is végzünk nagytakarítást, ugyanezt megtehetjük a közösségi oldalunkkal is.

 


 

 

Most pedig, hogy az elmúlt időszakban kavargó gondolataimat ilyen szépen bejegyzésbe öntöttem, (és mert azt is megkaptam, hogy a divatblogok jóval alacsonyabb rendűek, mint más, “komoly” témákat feszegető társaik…) jöjjön egy kis kikapcsolódás, mert a hétvége a kerti partik jegyében telik majd, és talán többen tanácstalanul álltok a gardrób előtt, hogy vajon mit érdemes egy ilyen alkalomra választani. A kérdés valamilyen szinten adja magát, hiszen családi körben talán túlzás lenne tetőtől talpig kiöltözni, de egy kisebb rendezvény alkalmával, annak jellegétől függően már érdemes lehet az alábbi lehetőségek közül válogatni:

 

11267644_10206594275596166_963267676_n

 

11291896_10206594275636167_2088723811_n

 

 

11351935_10206594275556165_663246109_n

 

A különböző színes minták idén nyáron reneszánszukat élik, és egy egyszínű ruhadarabbal párosítva nem is nagyon lehet melléfogni velük, persze azért ezekben a szettekben érdemes a grilltől biztos távolságban helyet foglalni. 😉

Képek forrása: Innen

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Igazad van, és szerintem sokan nem is gondolnák, hogy egy-egy együttműködés révén mindkét fél milyen sokat profitálhat, így érdemes ebből a szempontból is átértékelni a dolgot.

  2. Enikő Mónika Hegedüs says:

    Nagyon egyetértek azzal, amit írtál, itt a bloggereknek egymást segítve kéne együtt dolgozni, én minden esetre, ha megkeres más blogger, akkor szívesen adok tanácsot, pont azért mert amikor indítottam a Kialakítót senki se segített pár tippel.
    Gonoszkodó energia vámpírok és irigyek mindig lesznek, nekem még szerencsére nem sokszor volt dolgom velük (hálisten), de bármilyen negatív komment rémesen esik az biztos. Megoldás törlés tiltás, ha nem épírő a kritika. 🙂
    Ja és a lényeg, imádom a blogod, mi “alacsonyabb rendű divatblogok” tartsunk össze 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!