Wonder?Woman

A 2015-ös cannes-i filmfesztivál legjobban öltözött hírességei

Ha bárki is abban a hitben ringatta volna magát, hogy divat szempontól az idei év legnagyobb eseménye a Met-Gála volt, akkor ideje venni egy nagy levegőt, és felkészülni a következő nagy port kavaró rendezvényre, ugyanis május 13-tól megnyitotta kapuit a 68. cannes-i filmfesztivál, és már az első nap lenyűgöző meglepetéseket tartogatott.

Az esemény egyébként május 24-ig tart, ahol az idei zsűrielnöki posztot a méltán híres amerikai filmes testvérpár, Joel és Ethan Coen tölti be, ceremóniamesteri szerepkörben pedig Lambert Wilson színész tetszeleg. Ezen kívül 12 nap tömény divatshow vette kezdetét, és az embernek lassan az az érzése támad, hogy inkább egy divatbemutató miatt sereglik össze évről évre ennyi ember, mintsem a rangos díjak okán. Ez persze már gyakorlatilag az összes hasonló rendezvényre igaz, és csak sejteni lehet, hogy micsoda versengés zajlik a háttérben egy-egy híresség öltöztetésének privilégiumáért. Jó reklám ez a tervezőnek, de talán még jobb reklám azoknak a feltörekvő színészeknek akik ezidáig rangosabb elismerésekkel nem büszkélkedhetnek, de egy ámulatba ejtő ruha kapcsán hónapokig foglalkozik velük a sajtó, ami könnyen elősegítheti a friss karrier szárnyalását.

A Met-Gálával ellentétben itt a cél nem elsődlegesen a meghökkentés és a polgárpukkasztás volt, az első nap összeállításait kifinomult elegancia jellemzi, személyes kedvencem pedig Lupita Nyong’o választása.

A cannes-i filmfesztivál idei kedvencei

 

 

2

 

Karlie Kloss

Ruha: Atelier Versace 

 

3

Julianne Moore

Ruha: Armani Privé

Ékszer: Chophard

 

4

Lupita Nyong’o

Ruha: Gucci

Ékszer: Chophard

 

5

Naomi Watts

Ruha: Elie Saab Haute Couture

 

6

Liya Kebede

Ruha: Louis Vuitton

 

7

Doutzen Kroes

Ruha: Atelier Versace 

Ékszer: Chopard

Szandál: Jimmy Choo

 

8

Natalie Portman

Ruha: Dior Haute Couture

Ékszer: Grisogono

main.original.585x0

Sienna Miller

Ruha: Balenciaga 2015 őszi/téli kollekció

 

Fotók: Innen

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!