Wonder?Woman

Ő idén a tipegők legnagyobb stílusikonja

Tudom, tudom a cím némileg magyarázatra szorul, mert hát hogyan is lehet akármi, vagy akárki a tipegők stílusikonja, és egyáltalán mi ez az őrület? Fifi Lapin pillanatnyilag a legnépszerűbb nyuszi, és ezt egy divatillusztrátornak köszönheti, aki életre keltette, majd szép lassan útjára engedte. Találkozhattunk már vele a Vogue hasábjain, és ha mindez nem lenne elég, saját divatbloggal és könyvvel is rendelkezik.

 

PicMonkey Collage

 

Természetesen ahhoz, hogy egy figura ekkora karriert futhasson be, elsősorban a szülők őszinte lelkesedése szükséges, de ez a mozgatórugója annak is, hogy mára iparágak épülnek a különböző bababútorok, textilek és játékok eladására. Nekik rendezzük be, őket öltöztetjük, de legalább annyira szól rólunk is, néhai gyerekkori vágyakról, és arról a játékosságról, ami mindannyiunkban ott lesz életünk végéig. (A témáról bővebben a Mesés babaszobákról szóló írásomban ejtettem szót.) Amikor gyerek voltam szinte minden gyerekjáték, ami akkoriban újdonságnak számított, valamilyen Disney-szereplővel volt ellátva, és ez a tendencia még ma is tartja magát, ugyanakkor egyre több figura elevenedik meg korunk illusztrátorainak tollából, és teremt divatot pillanatok alatt, mint ahogyan azt itt is láthattuk.

Fifi Lapin sikertörténete itthon

 

A nyuszi idén nálunk is debütál, köszönhetően annak a kollaborációnak, amely Fifi és a Mamas&Papas designerei között jött létre, életre hívva ezzel egy limitált példányszámú kollekciót, melynek egyedi stílusa elsősorban a lányos anyukáknak kedvezve lehet szerelem első látásra. A teljes kollekcióról, mely 0-4 éves korig elérhető, bővebben itt olvashatsz!

 

Fifi_17_exp_1216

Fifi_21_exp_1216

Fifi_22_exp_1216

S70ZU27_FIFI_SS15_SPOT_TEE_FIFI_Front

S85XU27_FIFI_SS15_SWEATER_FIFI_Front

S369U27_FIFI_SS15_CHECK_BLOUSE_JOG_FIFI_Front

S72VU27_FIFI_SS15_BODYSUIT_FIFI_Front

S304U27_FIFI_SS15_FRILL_DRESS_FIFI_Front

S71BU27_FIFI_SS15_POCKET_DRESS_FIFI_Front

Fifi_19_exp_1216

 

 

Természetesen, hogy a fiús anyukákról se feledkezzek meg teljesen, kifejezetten nekik tervezett ruhácskákat itt találsz!

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!