Wonder?Woman

Egy bemutató kulisszatitkai, és a legújabb tavaszi trendek

Az elmúlt egy hónapban több nagyobb divatcéggel is volt alkalmam együtt dolgozni, de ami ebben igazán érdekes, hogy immár a kamera másik oldalán is sikerült tapasztalatokat szereznem. Több divatanyagot készítettünk, ahol nem csupán modellként, de stylist-ként is közreműködtem, illetve kiválaszthattam a helyszíneket, beállításokat és alapvetően kézben tarthattam a szervezési feladatokat. Legutóbb az egyik márka tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján vettem részt, ahol testközelből ismerkedhettem meg a legújabb trendekkel.

 

Előző írásomban a tavaszi babás esküvői szettekről, és a tipegők alkalmi divatjáról számoltam be nektek, de arra a ruhára, amit viseltem nem volt alkalmam részletesebben kitérni. Hogy némi bennfentes információval is szolgáljak, aznapra ez volt az utolsó helyszínünk, illetve az utolsó beállítások is, a tökéletes alkonyati fényekhez viszont egyre csípősebb idő társult, az egész napos szikrázó napsütés ellenére is, így nem mondhatnám, hogy melegünk volt. Esteledett, és utoljára mindannyian reggel ettünk, de valahogy ilyenkor ezek a szükségletek háttérbe szorulnak. Amíg a kisfiamra vártunk, egy nagy bögre forró jázminos tea segített, hogy átmelegedjek, majd egy idő után már nem is éreztem magamon a csodálkozó tekinteteket, amik a lenge ruhának, és a szandálomnak szóltak, míg az emberek többsége rám pillantva igyekezett egyre szorosabbra húzni magán átmeneti- vagy téli kabátját. Mindig is jól viseltem az ilyen körülményeket, egy alkalommal volt szerencsém hasonló öltözékben órákig a szakadó havas esőben is dolgozni, ilyenkor egyszerűen csak magam elé képzelek egy kád habos-forró vizet, ez az, amit később senki nem vehet el tőlem.

IMG_64731

Fotó: Eva Halasz Photography

Smink: Miskolczi Melinda

Styling és koncepció: Tóth Enci

Ruha, bőrkabát, táska: Pepe Jeans

Magassarkú szandál: Primadonna Hungary

 

Ebbe az összeállításba első látásra beleszerettem. Gyönyörű, visszafogott színek, lágy esésű anyagok, kényelmes viselet és nem utolsó szempont a hordhatóság sem. Hétköznapokra, de egy hétvégi kiruccanásra, kiállításra, vagy egy hűvösebb nyári estére is tökéletes választás. A bőrdzseki elsősorban a színe, és a fazonja miatt fogott meg, könnyű viselet, így a jó idő beköszöntével sem kell lemondani róla. Smink szempontjából egyértelműen a természetességre törekedtünk,  hiszen babás beállításokat fotóztunk, a lazac színű rúzst pedig legszívesebben zsebre tettem volna, de erről később bővebben is fogok majd írni.

1

Az utóbbi időben egyre gyakrabban viselek körömcipőt, de azt gondoltam, hogy az ennél a szettnél látott darab nekem is kihívás lesz, ugyanakkor legnagyobb meglepetésemre a látszat csalóka volt. Mintha rám öntötték volna, és egy idő után meg is feledkeztem róla, hogy magassarkúban vagyok (de még milyen magasban!). Bár az is igaz, hogy most nem nekem kellett szaladgálnom Manóka után, azt azért nem biztos, hogy vállaltam volna.

IMG_64762

IMG_65061

IMG_64971

IMG_64932

IMG_64871

IMG_64782

2

Mit hordunk majd tavasszal?

 

A márka legutóbbi bemutatóját egy sajtótájékoztató keretein belül tekinthettem meg, ahova hazai stylistokat, divatbloggereket hívtak meg. Amennyire én látom, nálunk még szinte gyerekcipőben jár az a gyakorlat, hogy az egyes brandek bloggerek által célozzák meg vásárlókörüket, holott külföldön, és főleg a tengerentúlon ez már az alapvető marketingeszközök egyike. Így olyanokhoz is eljutnak, akikhez a hagyományos módszerekkel esélyük sem lenne, épp ezért volt szimpatikus a Pepe Jeans kezdeményezése, remélem sokan követik majd a példájukat. A felszolgált pezsgő és macaron csak hab volt a tortán, engem tényleg nem nehéz lekenyerezni, illetve nem lett volna, ha a tömegközlekedés mellett döntök 🙂

image

A négy kedvenc összeállításomat hoztam el, nektek melyik tetszik?

image

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, a blog Instagram, valamint Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Az volt a másik, amivel szemeztem, amikor kiválasztottam a szettet a fotózásra!

  2. Vasné Kátai Zsófia says:

    Mind a 4 osszeallitast imadom! De a leges-leg a bal also szett. Az nagyon wow!! :))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!