Wonder?Woman

Csajos holmik nyomában “primadonnáskodtam” egy keveset…

Biztosan veletek is előfordult már, hogy annyira megszerettetek egy márkát, hogy az üzlet közelében járva újra és újra valósággal beszippantott titeket, és azonnali késztetést éreztetek, hogy végigjárjátok, és felfedezzétek az újdonságokat. Én úgy tíz évvel ezelőtt Portugáliában a Bershkával voltam így, akkor itthon még teljesen ismeretlen volt, és valahányszor arra tévedtem már borítékolni lehetett, hogy nem térek haza üres kézzel. Gyönyörű, minőségi és elképesztően olcsó darabokat lehetett kapni, az akkori bohém, teljességgel komolytalan stílusomhoz tökéletesen passzoltak is. Emlékszem egy alkalommal heteken keresztül rakosgattam félre, hogy egy – azóta egyébként soha sehol máshol nem látott – magassarkút megvehessek magamnak, amit aztán féltve, ereklyeként őriztem, amíg a kutyusom szét nem rágta…

image

A másik ilyen üzlet – igaz már néhány évvel később – a Parfois volt. Imádom a színes, csajos holmikat, amik nem jönnek velem szembe azonnal az utcán. Az ő esetükben ez azért is lehetséges, mert limitált darabszámmal dolgoznak, és gyakran cserélik a kollekciót. Talán kevesen tudják, de a Parfois, a Pepe Jeans, a Tally Weijl és a Primadonna Collection egyazon égisz alá tartoznak, más-más igényeket kielégítve.

 image

Legutóbb a Primadonna Collection hazai üzletében tettem látogatást, és a márka marketingesével beszélgettünk egy kicsit róluk, és a hazai piacon betöltött szerepükről. Az itt látott  cipők, táskák, kabátok, sálak, ékszerek és napszemüvegek egy olasz tervező csapat munkáját dicsérik, és a sikereken felbuzdulva még sok bolt nyitását tervezik nálunk. Személy szerint előnyben részesítem a valódi bőr kiegészítőket, és örömmel hallgattam, hogy ezzel nem vagyok egyedül, a magyar piacra a kiváló minőségű műbőr mellett az igényeknek megfelelően jóval többet rendelnek mint más országokba.

 image

Úgy látszik nálunk is megvan az igény arra, hogy a klasszikus fekete, barna téli holmikat itt-ott ötletes megoldásokkal fogalmazzuk újra, és az első napsugarak előbukkanásával a pasztell színek mellett kísérletezzünk merészebb összeállításokkal is. Megfigyeltétek, hogy egy-egy színes részlet mennyivel izgalmasabbá tesz még egy hétköznapi öltözéket is? Hogy szinte azonnal vonzza a tekintetet, és már özönlenek is a kérdések a “lelőhelyre” vonatkozóan? Valahol mélyen, vagy talán nem is olyan mélyen mindannyiunkban van egy jó adag játékosság, és csak rajtunk múlik, hogy mások előtt is felfedjük-e!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, időnként bepillantani a Kulisszák mögé, a a blog Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni egy “like”-kal.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!