Wonder?Woman

Így öltözködj csinosan a babás hónapok alatt és után is, egyetlen ruhatárral!

Igaz, számomra most épp nincs aktualitása a témának, mégis szerettem volna egy várandósaknak-kismamáknak szóló outfit bejegyzést. Ennek ötlete valójában egy kedves olvasómtól ered, aki néhány hete fordult hozzám tippekért, melyek segítségével csinosan öltözködhet a pocakos hónapok után is. 

A terhesség alatt viselt szetteket, és a kezdeti babázós időszak szettjeit én annyira nem választanám külön, egyrészt azért, mert sok kismamának ilyenkor még ott van az a néhány kiló felesleg, és a kényelem nálam elsődleges szempont, másrészt pedig látni fogjátok, hogy ezek az outfitek mindkét esetben megállják a helyüket..

Amire tisztán emlékszem, hogy a kismama boltokat messziről elkerültem, mindössze egyetlen darab volt, amit ilyen részlegen vásároltam, egy farmernadrág, mert ezt nem tudtam és nem is szerettem volna mással helyettesíteni. Ezen kívül szerintem egyetlen esetben vehetjük hasznát ezeknek az üzleteknek, mégpedig akkor, ha a várandósság utolsó hónapjaiban is dolgozunk, és nem szeretnénk eltérni a szigorú dress code-tól. Minden egyéb esetben csak a fantáziánk szab határt a különböző összeállításoknak.

A legnagyobb hiba ebben az időszakban belepréselni magunkat a régi darabokba. Szülés után én is próbálkoztam hasonlóval, ennek pedig általában az lett a vége, hogy az egész szekrényem tartalma szanaszét hevert körülöttem, én pedig kétségbeesetten mormoltam magam elé, hogy “nem jön rám semmi seeeem”. Egy kis odafigyeléssel elég egy új ruhatárral bővülni, amivel nem kevés pénzt és energiát tudtok megspórolni!

Ritkán “ájulok be” bloggerektől, vannak néhányan, akiket szívesen olvasok, inspirálnak, de Cara Loren az előbbi kategóriába tartozik. Az Instagram oldalamon már ajánlottam őt, egészen egyedi, hordható, kényelmes, ugyanakkor mégis kifinomult szettjei vannak, és nem utolsó sorban ő is “ruhapárti”, mint én. Elsősorban tavaszi összeállításokat válogattam tőle, így lesz idő beszerezni a vágyott darabokat. Az én személyes kedvencem a bőrkabát-ruha kombináció, ilyet biztosan láthattok majd tőlem, amint melegebbre fordul az idő.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Ha tetszett az írás, és szeretnéd nyomon követni a Wonder?Woman blog eseményeit, időnként bepillantani a kulisszák mögé, a a blog Facebook oldalához itt tudsz csatlakozni egy “like”-kal.

Üzenet/Együttműködés: wonderwomanblog@yahoo.com

Képek forrása

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Lazlety Tugyi Pons says:

    háát még nem voltam terhes, de azért véleményt formálnék 🙂 Sosem tetszettek a klasszikus kismama ruhák, valahogy mindegyik öregíti a nőket és abszolút nem kelt csinos benyomást..:( Mindig gy terveztem, hogy valahogy majd úgy oldom meg a kismama öltözködést, hogy azokat a fazonokat választom amik előnyösek lehetnek, de mégis divatosak(=időtállóak) és csinosak. Ha lehetne választani tavasszal-nyáron lennék terhes 🙂 mert a téli öltözködés amúgy sem az erősségem, mg valahogy félek a télikabát dologtól, így is alig találok rám valót (hosszú karjaim vannak és vékony vagyok), nemhogy olyat amibe egy pocak is belefér! :O 🙂

  2. És egyet kell, hogy értsek, ők a legkülönlegesebb “kiegészítők”

  3. Csilla Polczer says:

    Imádtam pocakosan öltözködni! Szülés után annak örültem, hogy a tavalyi télikabátom feljön rám. Most, két hónappal a szülés után, már szerencsére bátran vehetem fel a régi darabjaim, de a legcsodásabb kiegészítőm a Kisfiam lett. Sokkal nőiesebbnek érzem magam a társaságában. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!